Hoppa till innehåll

Dis-Associated Press Our brand reinforces what you can expect when you encounter AP news, people or products.

juni 10, 2016
Retrogradera fick tag på AP på telefon.
Hej! AP Vad håller ni på med?
– Vi hjälper Clinton att bli presidentkandidat och ser till att så många väljare som möjligt stannar hemma på den sista viktiga valdagen. Att gå ut med ”nyheten” att valet redan är över innan det enormt viktiga valet i Kalifornien är ju genialiskt. De där mejlen som Clinton skickat med secret win redan 4 juni skvallrar ju om att kanske hon visste vad vi var i färd med …hi hi
 Sedan kan jag säga dig att på kvällen så kommer Clinton att utropa sig själv till segrare även om hälften av rösterna eller åtminstone 35-40% inte då är räknade i Kalifornien. För övrigt har det redan gjorts så svårt att rösta i Kalifornien för de som inte tillhör ett parti att bara där förlorar Sanders 100-000-tals röster och på valdagen kommer det vara grisigare än vanligt vid rösträkningsmaskinerna. När siffrorna om en trolig seger för Clinton ropas ut och hon själv säger att hon är demokraternas kandidat så kommer alla tro att det är ett faktum. Självklart kommer Sanderslägret tjura och säga att vi gjorde något dumt när vi låtsades som att valet var avgjort. Men vi har faktiskt bara presenterat nyheter. Det hörs väl på namnet Associated Press? Att det är nyheter vi gör?
Källor:

From → Uncategorized

Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: