Hoppa till innehåll

Gula västarna är fortfarande populärare än Macron

juli 17, 2019

 

img_20190704_002949.jpg

Bilden från en gula västar-sida. Något tidigare än senaste opinionsmätningen.

Fortfarande populärare än Macron

Den senaste opinionsmätningen i början av  juli visade fortsatt stöd på 44%AFP för gula västarna hos sina landsmän det är fortfarande siffror som presidenten skulle önska att han kunde nå upp till.  En annan undersökning visade nyligen att 65% BFMTV av fransmännen anser att regeringens politik endast gynnar de välbärgade. Den franska presidenten har långt till att nå upp till den folkliga popularitet som gula västarna har  och skaka av sig epitetet de rikas president. I en artikel i Le Figaro sades det att nu presidenten har bestämt sig för att senarelägga en pensionsreform. Artikeln hade rubriken : ”Macron har inte glömt gula västarna”Figaro

From → Uncategorized

Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: