Hoppa till innehåll

Sanders besegrar Clinton i stängda primärval-Clinton ser allt svagare ut.

maj 18, 2016
Clinton spenderade mycket energi och pengar på TV-reklam i Kentucky, en stat där opinionsundersökningar visade att hon hade en god chans att vinna och där hon var i ledningen fram till igår. Nu har hon trots sina kampanjansträngningar inte lyckats komma ut som vinnare ur något av gårdagens delstatsval. Valresultatet i Kentucky är ännu inte tillkännagivet och i Oregon vann Bernie Sanders stort. Stora delar av den amerikanska väljarkåren avskyr Clinton som anses som en lögnare, hycklare och de rikas kandidat.
Igår vann dessutom Sanders segrar i val som endast var öppna för registrerade demokrater,  så Clinton gör allt sämre ifrån sig. Opinionsundersökningar visar även att Sanders vinner stort mot Trump medan det  numer är jämnt mellan Clinton och Trump. Kanske lyckades Clinton ”vinna” Kentucky med ett tusental röster men detta är ännu oklart
”No US broadcasters have declared a winner in the race, but the Kentucky Secretary of State Alison Lundergan Grimes said on CNN that Clinton looked likely to win the state.”

From → Uncategorized

Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: