Hoppa till innehåll

Så skildrade Der Spiegel polisens ingripande mot Welcome to hell-demonstrationen

juli 7, 2017

”SPIEGEL-reportern observerade på plats hur massivt polisen uppträdde från början. Marschen presenteras mycket snabbt flera vattenkanoner, samtidigt mobiliserades insatsenheter och kravallpolis. Medan många autonoma lade ifrån sig sina förklädnader på uppmaningar från demonstrationsledningen . Men inte alla maskerade män följde uppmaningen. Därefter ryckte statsmakten framåt mycket robust. Autonoma och demonstranter flydde delvis i panik innan tjänstemän skadades, flygande flaskor noterades och polisen använde vattenkanoner och pepparspray.”http://www.spiegel.de/…/g20-gipfel-in-hamburg-polizei

From → Uncategorized

Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: